Knabstrup

 

 
  Knabstrup er en lille stationsby, som ligger smukt placeret i det nordvestlige Sjælland idylliske omgivelser mellem skov og marker mellem Holbæk og Kalundborg. 

Det er let at komme til Knabstrup med tog eller bil.
Regionaltoget mellem København og Kalundborg stopper hverdage og søndage hver time i dagtimerne og hver anden time lørdage og aftentimerne. Køretiden til København er ca. en time.
I bil tager det under en time at køre til København ad motortrafikvejen "Skovvejen" rute 23 og Holbækmotorvejen  rute 21 / 23.

Byen havde tidligere sin storhedstid med et blomstrende erhvervsliv i lyset af Knabstrup Teglværk, hvor en stor del af teglværksarbejderne boede i Knabstrup. 
Men efter Knabstrup Teglværk lukkede i 1988, er det gået stille og roligt ned ad bakke med  forretningslivet i byen. i 1999 lukkede købmanden. DK-tanken lukkede i foråret 2007
Knabstrup har dog stadigvæk lidt erhvervsliv, som bl.a. består af en mindre række dagligvareforretninger samt håndværkerfirmaer. 

Ikke mindst har Knabstrup en sportshal, som er en selvejende institution, hvor der kan dyrkes en lang række idrætsgrene.  


 

 
Holbæk Kommunes byvåben

Rådhus og kommunekontor
Holbæk  Kommune 
Jernbanevej 6
4300 Holbæk 
Tlf. 7236 3636    Fax. 5943 9710
Webside
 
Kommunekode:   
Indbyggertal: 68.446
Areal: 58.800 ha 
Befolknings-tæthed:

Hvor af der i Knabstrup bor ..................ca.1.000 
Husstande i Knabstrup....................... ...ca.400